Smederevo - Godomin - 42.81a

Šifra nekretnine : 13361

Prodaja 85.000 € - Plac
42.81 ari Štampaj
Lokacija: centar 

***
Građevinski plac na raskrsnici Šalinačkog puta i puta za Kovin, u neposrednoj blizini motela "Hamburg".
Front placa prema Šalinačkom putu je preko 50 m, prema putu uz kanal 73 m.
Pogodan za malu privredu i tercijarne delatnosti:
proizvodne delatnosti iz sektora male privrede sa pratećim administrativnim delom i drugim objektima komplementarne delatnosti;
skladišni i servisni objekti;
objekti saobraćajne i transportne delatnosti;
poslovni objekti i
ostali objekti (ugostiteljstvo, sport i rekreacija, stanica za snabdevanje vozila gorivom, itd. )
Indeks zauzetosti parcele je 50%.
Koeficijent izgrađenosti parcele je 1.00.
Dozvoljena spratnost:
P (prizemlje) - za proizvodne, skladišne, servisne i sl. objekte) i P+1 za administratvni deo ovih objekata
P+1 - za poslovne objekte
Zastupljenost zelenila: minimum 10%

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 12ari

12ari | 80.000 €
*** Prodaje se 12 ari placa na Jugovu. 6km od Smedereva i 40km od centra Beograda, na glavnom, Beogradskom putu. Plac izlazi na Dunav u širini od 15m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 18,12ari

18.12ari | 79.900 €
Jugovo, pet kilometra od Smedereva, 40km od Beograda. Plac 18ari na glavnom putu, prilaz placu i sa zadnje strane. Trešnje u punom rodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Kolari - 70ari

70ari | 69.000 €
***a Na Kolarskom putu, 7km od centra Smedereva i 3km od auto-puta plac od 70ari. Pravilnog, pravougaonog oblika, 200m širine do glavnog puta. Prilaz, pozicija i veličina su idealni uslovi za poslovno - proizvodne objekte. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije