Smederevo - Vučak - 315a

Šifra nekretnine : 13119

Prodaja 409.500 € - Plac
315.00 ari Štampaj
Lokacija: centar 

***
Kolarski put kod carinarnice, 150 metara od glavnog puta.
Voda i struja pored placeva.
Lokacija je pogodna za izgradnju industrijskih objekata.
Moguća parcelizacija.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Radinac - 231,45a

231.45ari | 160.000 €
*** Građevinsko zemljište, plac od 2.3 ha. Kraj ulice Karla Marksa. Prilaz placu i sa Papazovca, ul.Živote Lukića (kod ekonomske škole). Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - 81.35a

81.35ari | 130.000 €
*** Građevinsko zemljište na lokaciji industrijske zone, u blizini Kovinskog mosta, sa leve strane, na putu ka Željezari. Lice placa je na regionalnom putu u dužini od 200m. Plac je idealan za izgradnju pumpe, hale, stovarišta, skladišta. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Godomin - 42.81a

42.81ari | 85.000 €
*** Građevinski plac na raskrsnici Šalinačkog puta i puta za Kovin, u neposrednoj blizini motela "Hamburg". Front placa prema Šalinačkom putu je preko 50 m, prema putu uz kanal 73 m. Pogodan za malu privredu i tercijarne delatnosti: proizvodne delatnosti iz sektora male privrede sa pratećim administrativnim delom i drugim objektima komplementarne delatnosti; skladišni i servisni objekti; objekti saobraćajne i transportne delatnosti; poslovni objekti i ostali objekti (ugostiteljstvo, sport i rekreacija, stanica za snabdevanje vozila gorivom, itd. ) Indeks zauzetosti parcele je 50%. Koeficijent izgrađenosti parcele je 1.00. Dozvoljena spratnost: P (prizemlje) - za proizvodne, skladišne, servisne i sl. objekte) i P+1 za administratvni deo ovih objekata P+1 - za poslovne objekte Zastupljenost zelenila: minimum 10% Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije