KUĆA - Voždovac - lux - 338m2+10a

Šifra nekretnine : 13086

Prodaja 525.000 € - Kuća
338.00 m210.00 ari6.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Jajinci Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1999 

***a
Voždovac, Jajinci, LUX kuća.
Luksuzna i kvalitetna porodična kuća koja je potpuno renovirana 2016.godine, površine 338m2(Po+Pr+I+Pk), 10ari placa.
- podrumske prostorije 37m2(kotlarnica na tri vrste goriva)
- prizemlje 138m2: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 2 lođe, gostinjska soba, toalet.
- sprat 100m2: 3 spavaće sobe, 2 kupatila, toalet, balkon
- potkrovlje 63m2

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa, Parking (više mesta), Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Banjica - 403m2

4.0 | 403m2 | 5ari | 550.000 €
*** Izuzetno kvalitetno građena kuća na tri nivoa. Bakarni krovovi, fasada od pikovanog belog kamena, sendvič zidovi (cigla-termopresek-blok). Stolarija instalirana na slepim štokovima. Sva stepeništa i ulazi od Brazilskog granita. Suterenski deo se sastoji od vešernice, prostorije za odmor koja je trenutno u funkciji teretane, poseduje šank sa kuhinjom. Prizemni nivo se sastoji od velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje i toaleta. Sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, kupatila, toaleta i garderobera. Kuća poseduje dva sistema grejanja, na pelet i struju kao i garažu. U Blizini fakulteta, škole, prodavnica.Odlična lokacija Vam omogućava da uživate u privatnosti u mirnom kraju dok ste na samo 15 minuta automobilom od Slavije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Voždovačka crkva - 190m2 + 5.5a

6.0 | 190m2 | 5.5ari | 335.000 €
*** Odlična kuća, za više porodica, sa velikim placem. Za gradnju, individualnu! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Banjica - 508m2

5.0 | 508m2 | 5ari | 750.000 €
*** Izuzetno kvalitetno građena kuća na tri nivoa. Bakarni krovovi, fasada od pikovanog belog kamena, sendvič zidovi (cigla-termopresek-blok). Stolarija instalirana na slepim štokovima. Sva stepeništa i ulazi od Brazilskog granita. Suterenski deo se sastoji od vešernice, prostorije za odmor koja je trenutno u funkciji teretane, poseduje šank sa kuhinjom. Prizemni nivo se sastoji od velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje radne sobe i toaleta. Sprat se sastoji od 4 spavaće sobe, kupatila, toaleta i velikih garderobera. Dvorište poseduje roštilj i bazen. Kuća poseduje dva sistema grejanja, na pelet i struju kao i garažu za dva automobila. U Blizini fakulteta, škole, prodavnica.Odlična lokacija Vam omogućava da uživate u privatnosti u mirnom kraju dok ste na samo 15 minuta automobilom od Slavije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije