Zemun - Gardoš -332m2

Šifra nekretnine : 12407

Prodaja 470.000 € - Kuća
332.00 m210.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Gardoš Ulica: Njegoševa Telefonskih linija: 1 

***a
Na Gardošu sa prelepim pogledom, u blizini Svetonikolajske crkve, Kule Sibinjanin Janka i zemunske pijace.
Kuća se sastoji od 5 stanova: 2 garsonjere na drugom spratu od 35m2, od trosobnog stana na prvom spratu od 68m2 + terasa (16m2).
U prizemlju je trosoban stan od 74m2 i u polusuterenu stan od 74m2 + dvorište od 40m2.
Sve izvorno ali izuzetno korektno. Može se koristiti kao stambeni ili poslovni prostor. Mogućnost tri parking mesta. Za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Dvorište

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Centar - 380m2

10.0 | 415m2 | 410.000 €
*** Mali TC u srcu Zemuna kod pozorišta od 415m2, prizemlje i sprat, sa pokrivenim atrijumom i deset lokala koji mogu biti ugostiteljski objekti, tgovinski, agencija... Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Centar - 180m2

5.0 | 180m2 | 220.000 €
*** Nova kuća u centru Zemuna, na tri etaže, sa dva parkinga. Blizu pijace, pozorišta, škola. Odlična i za život i za poslovni prostor. Kuća za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Altina - 180m2+5ari

6.0 | 180m2 | 5ari | 195.000 €
***a Spratna kuća u dobroj ulici, koja je potpuno završena i funkcioniše kao dva zasebna trosobna stana. Kuća ima ograđeno, ravno i lepo dvorište sa letnjikovcem, česmom, zidanom garažom. U postupku legalizacije. Odmah useljivo. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije