Grocka - Boleč - 1420m2 + 43a

Šifra nekretnine : 12312

Izdavanje 8.500 € - Poslovni prostor
1420.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Boleč novogradnja Telefonskih linija: 1 polunamešten 

***
Izdaje se poslovni prostor u Boleču, u industrijskoj zoni, bliže Leštanima. Poseduje sve dozvole.
Poseduje sopstvenu trafostanicu 250kw, arterski bunar dubine 167m.
Poslovni prostor je lux opremljen. Neke kancelarije su komplet opremljene nameštajem.
Klimatizovano, telefon, internet, video nadzor, hrastov parket prve klase, italijanska keramika, granit ...
Poslovni prostor je 420m2. U potkrovlju lux opremljen stan od 160m2. Magacinski prostor je 1000m2.
Objekat se nalazi na komplet uređenom placu od 43a. Pored objekta će proći obilaznica. Projekat obilaznice se može pogledati na sajtu grada Beograda - Obilaznica.
Objekat je veličine 70mx16m, visina hale 6m.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Lux
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Video nadzor

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Centar - 450m2

412m2 | 6.000 €
***a U ponudi ekskluzivan poslovni prostor u Kosovskoj ulici. Unutrašnji prostor je koncipiran na tri nivoa, na svakoj etaži je mokri čvor sa čajnom kuhinjom. Urađena klimatizacija svih kancelarija. Prostor je uređen modernim enterijerom, a moguće je kancelarije širiti i smanjivati, odnosno vršiti podelu po potrebi. Poseduje savremenu rasvetu, video nadzor i dva optička kabla. Poseduje svoja zatvorena parking mesta (5 parking mesta) sa sopstvenim vratima. Ovo je prostor neverovatnih mogućnosti, na TOP lokaciji, održavan, i bez ulaganja. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar, poslovni prostor, 600m2

600m2 | 5.950 €
Izdaje se odličan poslovni prostor u blizini Železničke stanice u luksuznoj zgradi novije gradnje. Cena zakupa: 5.950+PDV Prostor obuhvata kancelarije u prizemlju 181m2, na prvom spratu 214m2 i na IV spratu 200m2 poslovne zgrade. Svaki sprat ima po 2 ili 3 mokra čvora. Prostor se može i dodatno pregraditi po želji i o trošku zakupca. Uz prostor se mogu iznajmiti dva parking mesta (50e+PDV mesečno po parking mestu) Troškovi održavanja iznose 1.8e/m2 (održavanje parkinga...) Prizemlje, prvi sprat i IV sprat se mogu zakupiti pojedinačno ili u kombinaciji (PR+I, I sprat+IV sprat, ili sva tri sprata). Cena zakupa je 10e/m2 + PDV. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar, poslovni prostor, 395m2

395m2 | 4.992 €
Izdaje se odličan poslovni prostor u blizini Železničke stanice u luksuznoj zgradi novije gradnje. Cena 4992+PDV. Prostor se nalazi na četvrtom spratu (215m2) i na drugom spratu (200m2). Svaki sprat ima po nekoliko kancelarija i 2 do 3 mokra čvora. Prostor se može i dodatno pregraditi po želji i o trošku zakupca. Uz prostor se mogu iznajmiti dva parking mesta (50e+PDV mesečno po parking mestu) Troškovi održavanja iznose 2e/m2 (održavanje parkinga, ulaza u zgradu, spoljna rasveta, video nadzor, signalizacija požara, održavanje klimatizacije, održavanje liftova, zamena sijalica, odnošenje smeća, obezbeđenje). Struja (grejanje-hlađenje) prosečno košta 2e/m2 Prostor je pogodan za razne delatnosti. Mogu se zasebno iznajmiti drugi ili četvrti sprat. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije