Stari Grad - Donji Dorćol - 190m2

Šifra nekretnine : 11928

Izdavanje 2.850 € - Poslovni prostor
190.00 m2GeoTermalno VI  Štampaj
Lokacija: Dorćol donji Ulica: Braće Baruh novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

************
Luksuzni poslovni objekat visoke A+ klase poslovnog prostora izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima, Grejanje i hlađenje prostora je omogućeno preko geotermalnih sondi tako da su računi po ovom osnovu niski. U ponudi imamo imamo prostor od 190m2 na šestom spratu. Prostor je odmah useljiv. Cena 2.850 eur. Na cenu se dodaje add-on faktor i service charge.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • OPIS:Lux

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Donji Dorćol - 130m2

130m2 | 1.950 €
************ Luksuzni poslovni objekat visoke A+ klase poslovnog prostora izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima, Grejanje i hlađenje prostora je omogućeno preko geotermalnih sondi tako da su računi po ovom osnovu niski. U ponudi imamo imamo prostor od 190m2 na šestom spratu. Prostor je open space sa mogućnošću pregrađivanja. Na cenu se dodaje add-on faktor i service charge. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Kalemegdan - 353m2

353m2 | 4.420 €
*** Nov poslovni prostor koji se sastoji od tri etaže na TOP lokaciji, pogodan je za različite delatnosti. Retko u ponudi - ovakav prostor na ovoj lokaciji. Izuzetno tiho. bezbedno povezan sa svim delovima grada. Izdaje se namešten ili prazan. Poseduje sa svakom spratu kancelrije sa toaletima, kuhinju, kupatilo. Prilagodljiv prostor mnogim delatnostima. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad - Brankova - 120m2

120m2 | 1.200 €
***a Nudimo vam luksuzan prostor u najstrožem centru. Posebno opremljen za IT firme sa 16 radnih mesta po najvišim standardima za tu delatnost i mogućnošću proširenja za još 8 radnih mesta. Mreža kategorije 6, sprovedene do svakog radnog mesta, gigabajtni svič, optika + dualni wifi, LED osvetljenje iznad svakog radnog mesta. Mali režijski troškovi, grejanje i hlađenje pomoću invertera ( 3 komada). Specijalna ponuda! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije