Stari Grad - Donji Dorćol - 130m2

Šifra nekretnine : 11927

Izdavanje 1.950 € - Poslovni prostor
130.00 m2GeoTermalno  Štampaj
Lokacija: Dorćol donji Ulica: Braće Baruh novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

************
Luksuzni poslovni objekat visoke A+ klase poslovnog prostora izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima, Grejanje i hlađenje prostora je omogućeno preko geotermalnih sondi tako da su računi po ovom osnovu niski. U ponudi imamo imamo prostor od 190m2 na šestom spratu. Prostor je open space sa mogućnošću pregrađivanja. Na cenu se dodaje add-on faktor i service charge.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • OPIS:Lux

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad - Brankova - 120m2

120m2 | 1.200 €
***a Nudimo vam luksuzan prostor u najstrožem centru. Posebno opremljen za IT firme sa 16 radnih mesta po najvišim standardima za tu delatnost i mogućnošću proširenja za još 8 radnih mesta. Mreža kategorije 6, sprovedene do svakog radnog mesta, gigabajtni svič, optika + dualni wifi, LED osvetljenje iznad svakog radnog mesta. Mali režijski troškovi, grejanje i hlađenje pomoću invertera ( 3 komada). Specijalna ponuda! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Donji Dorćol - 190m2

190m2 | 2.850 €
************ Luksuzni poslovni objekat visoke A+ klase poslovnog prostora izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima, Grejanje i hlađenje prostora je omogućeno preko geotermalnih sondi tako da su računi po ovom osnovu niski. U ponudi imamo imamo prostor od 190m2 na šestom spratu. Prostor je odmah useljiv. Cena 2.850 eur. Na cenu se dodaje add-on faktor i service charge. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Centar, kod Knez Mihailove - 100m2

100m2 | 1.000 €
*** U prilici smo da Vam ponudimo renoviran poslovni prostor na odličnoj lokaciji, u salonskoj zgradi, na samo par metara od Knez Mihailove ulice. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije