Stari Grad - Skadarlija - 76m2

Šifra nekretnine : 11723

Prodaja 200.000 € - Lokal
76.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Skadarlija Ulica: Bulevar Despota Stefana standardna Telefonskih linija: 1 

***
Odlična lokacija za kancelariju ili poslovni prostor u samom centu grada blizu Skadarlije!
Lokal se sastoji iz prizemlja i galerije.
Na donjem nivou se nalaze šank, slobodan prostor i kupatilo dok se na galeriji nalazi kuhinjica, kancelarija i ostava.
Lokal gleda na ulicu sa zidom koji je ceo u staklu. Sa parkingom ispred, idealna je prilika za salon lepote ili agenciju neke vrste.
U blizini zgrade se nalazi mnoštvo restorana, lokala kao i osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Savski Venac - Autokomanda - 80m2

2.0 | 80m2 | 150.000 €
***a Izuzetno kvalitetan i funkcionalan lokal u zgradi na Autokomandi. Idealan za ordinacije ili slične delatnosti. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Palilula - Centar - 116m2

116m2 | 145.000 €
*** Renoviran lokal od 116m2 sa led osvetljenjem, zaštitnom ogradom, 2 mokra čvora, u TC na raskršću Bulevara despota Stefana i Cvijićeve, kod pošte. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Smederevo - Knez Mihailova - lokal - 38m2 - 1.5

38m2 | 140.000 €
************* Lokal na fantastičnoj lokaciji u samom centru, ima veliki izlog i sanitarni čvor. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije