Stari grad - Dorćol - 30m2

Šifra nekretnine : 11659

Izdavanje 400 € - Lokal
30.00 m2 Štampaj
Lokacija: Dorćol gornji Ulica: Dositejeva Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Izuzetan lokal na TOP lokaciji u Dositejevoj, za zubnu ordinaciju, salon lepote, frizerski salon, itd.

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Stari grad - Cara Dušana - 26m2

26m2 | 300 €
***a Ulični lokal, renoviran i na odličnoj lokaciji. Pogodan za obavljanje raznih vrsta delatnosti. Agencijska provizija 50% od prve kirije.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Stari Grad - 25.maj - 55m2, lux

55m2 | 520 €
*** Izuzetan lokal na Starom Gradu. Sastoji se od donjeg dela - dve odvojene prostorije i gornjeg dela sa jednom prostorijom, kuhinjom, kupatilom, ima predprostor 10m2 Besplatan parking je na raspolaganju. Na izuzetnom je mestu pošto je u blizini reke, okružen prirodom, za rad i uživanje. Agencijsk aprovizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Stari Grad - Skadarlija - 76m2

76m2 | 550 €
*** Odlična lokacija za kancelariju ili poslovni prostor u samom centu grada blizu Skadarlije! Lokal se sastoji iz prizemlja i galerije. Na donjem nivou se nalaze šank, slobodan prostor i kupatilo dok se na galeriji nalazi kuhinjica, kancelarija i ostava. Lokal gleda na ulicu sa zidom koji je ceo u staklu. Sa parkingom ispred, idealna je prilika za salon lepote ili agenciju neke vrste. U blizini zgrade se nalazi mnoštvo restorana, lokala kao i osnovnih, srednjih škola i fakulteta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije