Obrenovac - Zabrežje - 27ari

Šifra nekretnine : 11609

Prodaja 43.200 € - Plac
27.00 ari Štampaj
Lokacija: Zabrežje Ulica: Potes Panjevi 

***
Prodaje se plac u Obrenovcu, u naselju Zabrežje, 2 km od centra Obrenovca, građevinsko zemljište idealno za porodičnu gradnju.
U blizini priključci za vodu, struju, toplovod i kanalizaciju.
U mirom delu naselja, idealan za uživanje.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Borča - 7a

7ari | 42.000 €
***a Odličan plac na pored Zrenjaninskog puta. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Plac sa pogledom na Dunav - 41ar

41ari | 42.000 €
***a Građevinsko zemljište u Grockoj potes Vilina strana površine 41ar. Nalazi se u vikend naselju sa pogledom na Dunav. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Centar - 46ari

46ari | 50.000 €
*** Idealan ravan plac, pored puta, uknjižen, priključci za vodu i struju blizu centra ( par minuta ). Prokića kraj, u blizini prevoza 561A, 5522A, 5530, 5530A, 5530B, 5530D, 55306, 5570. Može da se preparceliše u manje. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije