Čukarica - Bele vode - 250m2

Šifra nekretnine : 11435

Izdavanje 2.000 € - Poslovni prostor
250.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Bele Vode Ulica: Vodovodska Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Izuzetan poslovni prostor, sa mogućnošću proširenja.

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Donji Dorćol - 130m2

130m2 | 1.950 €
************ Luksuzni poslovni objekat visoke A+ klase poslovnog prostora izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima, Grejanje i hlađenje prostora je omogućeno preko geotermalnih sondi tako da su računi po ovom osnovu niski. U ponudi imamo imamo prostor od 190m2 na šestom spratu. Prostor je open space sa mogućnošću pregrađivanja. Na cenu se dodaje add-on faktor i service charge. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Palilula - Poslovni prostor - 296 m2

296m2 | 2.200 €
*** Poslovni prostor u poslovnoj zgradi. Sastoji se od prizemlja površine 41m2 koje sadrži 4 kancelarije, visokog prizemlja površine 44m2 koje sadrži 2 kancelarije i sprata površine 211m2 koji sadrži 8 odvojenih kancelarija. Na dobroj prometnoj lokaciji koja garantuje odličnu saobraćajnu povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.
Detaljnije