Šifra nekretnine : 11365

Izdavanje 800 € - Poslovni prostor
280.00 m2TA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Altina Ulica: Konstantina Kavafija Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Poslovni prostor, za magacin, proizvodnju i ostale namene.

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zemun - Altina - 280m2

280m2 | 750 €
***a Odlična lokacija na Altini, novogradnja, visina 3m, parking mesta, poslovni prostor za preporuku. Agenciojska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zemun - Cara Dušana - 240m2

240m2 | 900 €
*** Iznajmljivanje poslovnog prostora 90m2, kancelarije (50m2+15m2+15m2) +150m2 magacinskog prostora sa kamionskim prilazom i 2 parking mesta. Prostor je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zemun - Altina - 100m2

100m2 | 1.000 €
*** *** Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta. Sastoji se iz dva dela, jednog površine oko 55m2 dok je drugi deo za nijansu manji oko 45m2. Svaka jedinica (lokal) ima dva mokra cvora (muski j zenskj WC, odnosno po svakom spratu ima cetiri mokra cvora, s el.protocnim bojlerima od 18kw za toplu vodu; - svaki lokal u prostoru lokala, ima po dva prikljucna i odvodna mesta za vodu (potencijalno mesto za kuhinju ili za šank), - na podovima je stavljena termoizolacija stirodur 5cm, pa onda razvedeno podno grejanje sa jos dodatno 5cm debljine izolacije, - na podovima je belo siva porculanska keramika, dok je u toaletima postavljena bela i crna španska keramika prve klase, dok se na spoljnim povrsinama i na terasama nalazi tamno-siva protiv klizna podna keramika; - svaki sprat trenutno ima posebno el. brojilo, a svaki lokal ima posebno razvedenu instalaciju i elektro razvodnu tablu za el. energiju, kao i posebno brojilo za vodu; - stolarija je vrhunskog kvaliteta Alumil profil 11500 sa stiroporom u preseku u antracit sivoj boji, - svi prozori imaju elektricne roletne (daljinska komanda) i komarnike,- na fasadi objekta s bocnih strana se nalaze mesta za bilbord reklame s rasvetom za firme koje bi potencijalno koristile prostor. - ispred objekta se nalazi prirodna hladovina s posadjenim drvecem Catalpe, tri drveta u nizu, - postoji parking uz objekat na ulici, odnosno javni parking je dozvoljen duz cele ulice. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije