Lokal - Smederevo - 52m2

Šifra nekretnine : 11309

Prodaja 78.000 € - Lokal
52.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Đure Jakšića Telefonskih linija: 1 

***
Lokal u strogom centru grada sa velikim izlogom, mogućnost postavljanja bašte.
U okviru stambene zgrade.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Smederevo - Knez Mihailova - lokal - 38m2 - 1.5

38m2 | 140.000 €
************* Lokal na fantastičnoj lokaciji u samom centru, ima veliki izlog i sanitarni čvor. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije