Surčin - 67m2+3.6a

Šifra nekretnine : 10870

Prodaja 62.000 € - Kuća
67.00 m23.60 ari2.5 Sobe Štampaj
Lokacija: Surčin Ulica: Skopljanska Telefonskih linija: 1 

***
Prodaje se kuća u centru Surčina na zasebnoj parceli od 3.6ari.
Kuća je za rušenje ili kompletnu adaptaciju.
U dvorištu postoji pomoćni objekat.
Cena nije fiksna.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 65m2+15ari

3.0 | 65m2 | 15ari | 60.000 €
*** Odlična kuća sa velikim placem. Za investitore dobra prilika!!! Blizina okretnice, povoljno!!! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 86+45m2 + 3,8ari

4.0 | 86m2 | 3.8ari | 55.000 €
***a Odlična kuća od 86m2, prizemna, uknjižena. Na placu od 3,8 ari u ulici 15.oktobra sa garažom i posebnim stambenim objektom od 45m2. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - 130m2+2.5a

5.0 | 130m2 | 2.5ari | 75.000 €
*** Prodaje se vertikala kuće sa dvorišnom kućom i placem u izvornom stanju. Sa lokalom od 50m2. U mirnom delu na ulasku u Surčin u blizini škola, vrtića i glavne ulice. Kuća je za svaku preporuku, hitna prodaja Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije