Rakovica - Vidikovac - 45m2

Šifra nekretnine : 19818

Izdavanje 790 € - Lokal
45.00 m2EG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Vidikovac Ulica: Kneza Višeslava Telefonskih linija: 1 prazan 

Prizemni ugaoni lokal okrenut prema glavnoj ulici izuzetno uočljiv, mogućnost spoljašnjeg brendiranja. Sastoji se od prodajnog prostora i ostave. Toalet je zajednički na spratu. Grejanje na struju pomoću klima. Lokacijski odlično pozicioniran i saobraćajno povezan.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Palilula - 27.marta - 50m2

50m2 | 900 €
Odličan lokal na uglu 27.marta i Vladetine ulice. Veliki izlozi, h=4m, za sve namene. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Savski venac - Savski trg - 27m2

27m2 | 650 €
U prilici smo da ponudimo potpuno opremljen lokal koji poseduje mogućnost bašte ukoliko to zakupac želi. Prostor se sastoji iz jedne velike prostorije i toaleta. Na odličnoj lokaciji u blizini Savskog trga. Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Palilula - Višnjica - 60m2

60m2 | 500 €
Prvenstvena namena-prodaja prehrambenih proizvoda:roštilj, pekara, ulični lokal sa manjim izlogom i velikim prostorom u kom mogu biti smešteni stolovi za posetioce kao i radnu prostoriju i izložbenu vitrinu. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije