Novi Beograd - Blok 28 - 198m2

Šifra nekretnine : 19663

Prodaja 350.000 € - Poslovni prostor
198.00 m2CG Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Blok 28 Ulica: Bulevar Milutina Milankovića stara gradnja Telefonskih linija: 1 

U ponudi je poslovni prostor u prizemlju zgrade. U potpunosti je renoviran, razdelna mrežna instalacija, ADSL, grejanje i hlađenje pomoću toplotne pumpe vazduh - vazduh, sa centralnim grejanjem. Urađen spušten plafon, urađena je termo izolacija zidova, alarm, rasveta.
Odličan za mnoge delatnosti, sada je u zakupu do novembra 2024. sa rentom od 2000evra + PDV.
Poseduje četiri kancelarije, dva mokra čvora, magacin, pristup magacinu dostavnim vozilom omogućen.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Palilula - Višnjička banja - 157m2

157m2 | 290.000 €
U ponudi je poslovni prostor u prizemlju zgrade u blizini Sunnyville naselja. Prostor je kancelarijsko-magacinski. Poseduje tri velike prostorije i jednu manju, kuhinju, kupatilo, a ostavljena je instalacija za još dva mokra čvora. Odličan prilaz zgradi za utovar-istovar. Visina je 2.60m a može se povećati uklanjanjem spuštenih plafona. Pregrade se mogu ukloniti jer su rađene knaufom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Sremski Karlovci - Centar - 106m2+100m2

106m2 | 260.000 €
U srcu jednog od najlepsih gradova Srbije, Sremskim Karlovcima, prodaje se izuzetan, LUX opremljen stambeno-poslovni objekat, povrsine 106 m2. Moderno dizajniran, elegantan lokal povrsine 66 m2, romanticna, oslikana basta, povrsine oko 100 m2 odisu sarmom i elegancijom. U sklopu objekta nalazi se opremljena kuhinja sa dva ulaza, i pomocnom prostorijom, ukupne povrsine oko 40 m2 i 4 toaleta. Jos jedan veoma bitan deo objekta je i prostrani podrum u koji se ulazi iz baste, nad kojim se nalazi ljupka terasa sa koje se vidi kupola Patrijarsije, a koji moze postati cuvar dobrih vina, pivnica, diskoteka, prostor za organizovanje proslava, zivih svirki... Prostor je kompletno opremljen i LUX uredjen, ne zahteva ulaganja. Trenutno objekat radi kao restoran. Nad poslovnim objektom dozvoljena je dogradnja dva sprata stambenog prostora sto daje mogucnost investiranja u turizam, izdavanja stana na dan, otvaranja hotela.. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Grocka - Begaljica - 153m2

153m2 | 150.000 €
Poslovni prostor za ugostiteljstvo površine 153m2 + 22m2, prostor koji se koristi kao ustakljena bašta. Kuhinja, ostava, toalet, šank sa opremljenim prostorom za ugostiteljstvo ili se može koristiti za druge namene. Iznad prostora se nalazi terasa oko 20m2. Prostor je lociran u centru naselja Begaljica. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije