Smederevo - Leštar - 25,30ari

Šifra nekretnine : 19367

Prodaja 25.000 € - Plac
25.30 ari Štampaj
Lokacija: Leštar Ulica: Fočanska 

Plac u Fočanskoj, 300m posle kraja asfalta. Leva strana, Ljotićevo imanje. Na glavnom putu, građevinsko zemljište.


Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Papazovac - 10.50ari

10.5ari | 25.000 €
Plac u Šumadijskoj ulici, početak, 10,5 ari, ravan, sva infrastruktura. Bunar na placu. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Udovice - 18ari

18ari | 24.000 €
Udovički put, kod hale, plac od 18ari i nova neuknjižena vikendica od 35m2. Struja i voda na 30m od placa. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Ćirilovac - 20,50ari

20.5ari | 19.000 €
Plac u građevinskom području, 500m od pumpe na Kolarskom putu, prohodan, dobar put, struja, gradski vodovod. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije