Smederevo - Centar - 4.0

Šifra nekretnine : 19226

Prodaja 149.000 € - Stan
116.00 m24.0 SobeTA I/II  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Omladinska Telefonskih linija: 1 

Centar, kod suda, salonski stan u reprezentativnoj zgradi, na prvom spratu u izvornom stanju.
Četvorosoban sa dva ulaza, moguće dve zasebne jedinice.
Pogodan i za poslovni prostor.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 4.0

4.0 | 79m2 | 145.800 €
Uknjižen stan od 108m2, u izgradnji na prvom spratu, u Izletničkoj ulici, lux kvalitet izgradnje, parking mesto u dvorištu. U toku gradnje moguć dogovor, prilagođavanje kupcu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 3.0

6.0 | 68m2 | 130.000 €
Centar, trosoban stan u prizemlju 68m2 i 6m2 lođa, u izvornom stanju. Kuća na susednom placu 80m2 na dva nivoa, za kompletno renoviranje. (Uknjiženo 40m2). Pomoćni objekat u dvorištu 29m2. Izuzetna lpkacija. Moguća prodaja izdvojenih celina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 4.0

4.0 | 125m2 | 188.000 €
Luks četvorosoban stan u centru na četvrtom spratu zgrade sa liftom. Hodnik, velika dnevna soba, tri spavaće sobe, garderober, dva kupatila, dve terase, garažno mesto. Grejanje na gas, tri klime, solarni bojler, staklena kuhinja, aparati vrhunskog kvaliteta, španska keramika. Prodaje se sa stvarima, hipoteka. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije