Šifra nekretnine : 17772

Prodaja 73.000 € - Stan
37.00 m21.5 SobeTA Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Hram Svetog Save Ulica: Šumatovačka Telefonskih linija: 1 

U urednom dvorištu u mirnom i lepom delu Vračara, stan u niskom prizemlju za sređivanje.
Poseduje dve odvojene prostorije sa kuhinjom i garderoberom.
Idealan za izdavanje.

Mapa prikazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Južni Bulevar - 2.0

2.0 | 53m2 | 148.000 €
Prodaje se uknjizen, 2.0, 53m2, Cg, stan. Od prostorija poseduje dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu i kupatilo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Kalenić pijaca - 2.0

2.0 | 62m2 | 212.000 €
Prodaje se 2.0 stan u srcu Vračara, izvorno stanje stana, dvostran, 2 terase, prirodna ventilacija u kupatilu i ostavi. 3 od 4, nov lift u zgradi. Terase nisu ušle u kvadraturu 8.4m2.(građevinska površina 70m2). Visina plafona 3m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Crveni krst - 3.0

3.0 | 88m2 | 219.900 €
Stan se nalazi na Crvenom krstu, neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta, u mirnoj ulici. Trosoban-ukupne površine 93m2, odnosno ukupne redukovane površine 88.34m2. Prostran, funkcionalan u izvornom održavanom stanju, sa velikom mogućnošću adaptacije. Prostorije: antre, prostran dnevni boravak, trpezarija (izlaz na terasu), soba (izlaz na lođu), kuhinja sa prirodnom ventilacijom, hodnikom izdvojen spavaći blok-dve sobe (iz obe sobe izlaz na terasu), kupatilo, toalet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije